torsdag 31. desember 2009

Julegaver.
Jeg hadde ønsket meg quilteting til jul, og fikk tre fine bøker, med masse innspirasjon.
Også alle disse flotte stoffene, ja enda til den store skjærematta fikk jeg. Så nå er det bare å sette gang, med hva, vet ikke jeg enda, men att det blit mye kos på loftet, det vet jeg. (klikk på bildene da blir det større)




Her er det to gode venner som koser seg. Vet igrunn ikke hvem som koser seg mest, Camilla eller Zelante.


Det måtte jo bli to maritime puter, store og gode. Og teppe til den nye båten, matmor og matfar kunne jo ikke være noe dårligere enn Zelante.Her med maritimt bakstykke.


Alle vi nissene hadde igrunn "angst" når vi hørte Zelante skulle komme på besøk i jula, hadde jua ifjor i friskt minne, men det gikk bra, tror hun var blitt mer voksen, så vi fikk sitte i fred og bare nyte. Og fint bilde ble det av oss også. (Klikk på bildet, så blir vi større)
Zelante fikk seg nytt teppe også til jul, her med alle jueegavene hun fikk, men egentelig venta hun bare på å få plassen for seg selv. For dette var utrolig godt å sove på. Teppe i log cabin , med myke flanellspoter på bakstykket. dette skal være ombord i den nye båten vår, og da ønsker jeg meg (les matmor)ett som jeg kan ha i sofaen hjemme. Lurer på om bestemor vil høre på slike ønsker:) men det er lov å prøve seg.


mandag 28. desember 2009

Vesle oldebarnet mitt sitt teppe var ferdig i oktober, så det ligger litt lenger nede på bloggen.Ole Magnus og Andreas sine er ganske like.
Men her er det masse "ville" dyr på bakstykket.( klikk på bildet for detalj)

Slik såg gjestesenga ut før jul, var en stund i tvil om jeg hadde plass til gjester i år, men når jeg hadde pakket julegavene ble det god plass, og julegavene ble godt tatt imot. Her er blandt annet fire store tepper, Ett til oldebarnet mitt, og hver sitt til to små "tante" gutter, alle tre født med bare noen uker mellom, også "måtte"yngste datter og samboer få maritimt teppe, med puter,til den nye seilbåten som de skal hente i mai.

søndag 20. desember 2009

Nå er julen kommet på kjøkkenet, og ute er det litt snø, passelig til å komme i julestemning, selv om jeg ikke er så glad i snø. Men lyst og pent blir det. Her har gamlenissene satt seg og venter på julegrøten. men er ikke helt sikker på om de føler seg helt trygg, de har hørt ett "rykte" om at det kommer hund på julebesøk.
De yngste i familien har funnet seg ett litt "tryggere" sted, og venter spent på hva som venter dem når Zelante kommer, hun vil gjerne leke med oss. "Tør vi det da?"tro