torsdag 21. januar 2010

Kreativ blogger.Jeg fikk en Award av Ati http://malinaplass.blogspot.com/og ble utfordret til å skrive litt om meg selv.

1. Jeg er fortsatt en dame i min beste alder, født og oppvokst i Bergen. Giftet meg i 1957 med en Seljeværing, og har siden bodd her, og trives fra første stund. For fire år siden ble jeg enke. Jeg har tre barn, seks barnebarn og to oldebarn, det tredje er på veg. Gleder meg til det. Til 70 års dagen min fikk jeg ett quiltekurs av Ati, siden har det blitt min store lidenskap. Og etter som jeg begynte sent å quilte, så har jeg mye å ta igjen.

2. For mange år siden ble det holdt ett quiltekurs her, jeg fikk tilbud om å være med, men takket nei, dette var ikke noe for meg. Trodde jeg. Jeg har alltid likt håndarbeid, hardangersøm, japansk broderi og strikking. Hadde i mange år strikkemaskin, som til å begynne med var flittig brukt, men etter som barna vokste til og ikke brukte så mye strikkegensere, ble den bare stående. Så nå har jeg solgt den og kjøpt meg ny symaskin i stedet for. Og den er i bruk nesten hver dag.

3. Jeg har likt godt å reise, og når jeg var gift med en sjømann, så fikk jeg mange muligheter til å være med. Vi hadde en god nabo som var barnløs og gjerne stilte opp som barnepike.

4. Som blogger er jeg ganske fersk, begynte ikke før i juli 2009, hadde nok aldri trodd jeg skulle begynne med det, men morro er det. Så jeg er mye inne på andre sine blogger, og det er utrolig mye kreativt og fint.

5. Tror jeg er stort sett i godt humør, spesielt når de to herlige oldebarna mine kommer på besøk, og det gjør de ofte, de bor ikke så langt unna.
6. Akkurat nå gleder jeg meg til våren, og til oldebarn nr. tre som skal komme.

7. Dette var i korte trekk litt om meg selv, og jeg vil ønske alle der ute i blogglandia ett godt quilteår.
Jeg gir denne awarden videre og utfordrer min datter Britt Elin http://brittogzelante.bloggspott.com/

2 kommentarer:

  1. Ikke bare har du skrevet om deg selv, det var nesten på rim også :-) Får ta utfordringen da og skrive litt. Klem :-)

    SvarSlett
  2. Oj!! Takker - dette må eg nesten berre ta imot :D

    Får prøve å gjere det beste ut av det! =)

    SvarSlett